Ambachtelijk vlees

We staan bekend om ons lekker rundsvlees, rechtstreeks van de boerderij. Deze runderen van het Wit-Blauwe ras worden met de grootste zorg en kennis gevoederd met uitsluitend natuurproducten zoals granen, aardappelen en stro. Dit geeft het vlees zijn mooie rode kleur, uitzonderlijke malsheid en volle natuurlijke smaak. U koopt bij ons een eerlijke kwaliteit!

Kwaliteit is de belangrijkste peiler in onze slagerij. Wij weten altijd wat de herkomst van ons vlees is, zodat wij garant kunnen staan voor een goed stukje vlees. Zo komt al ons rundsvlees van een veehouder uit de regio, die garant staat voor vlees vol smaak en kwaliteit. Maar waar ook de hygiëne en vooral de controle hierop gegarandeerd is.

Duidelijke herkomst is de voorbode van kwaliteit!

We staan volledig achter het kleinschalige wat ons vlees uniek maakt. Gelukkig bestaan er kwekers die niet het ultieme doel hebben om dieren zo snel mogelijk vet te mesten, maar voor echte kwaliteit gaan.

Vlees mag gerust weer een luxeproduct worden. Kleinere porties zijn in opmars, met een (h)eerlijk stukje vlees op je bord, ga je voldaan van tafel.